. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Életnagyságú LEGO-autó Kaposváron
2013-06-28 19:55:49
Életnagyságú LEGO-autó Kaposváron

Életnagyságú LEGO-autó Kaposváron

Június 28-30. között látható a Kaposvár Plázában. 

 

A június 18-i budapesti bemutató után, körútjának második vidéki állomásaként Kaposvárra érkezett az egyedülálló, életnagyságú, LEGO kockákból épített Ferrari autó. A csodajárgány három világmárka eddig példanélküli összefogásából született, melynek apropója, hogy augusztus 4-ig a Shell vásárlói egy különleges, limitált kiadású, LEGO építőelemekből álló Ferrari modellautó kollekciót vásárolhatnak meg minden hazai Shell töltőállomáson.


Az autó, amely a Ferrari 150 Italia 2011 minden részletében hiteles mása, 215 000 darab LEGO kockából áll, és megépítése 810 teljes órába telt. A Kaposvár Plázában az életnagyságú LEGO Ferrari mellett a gyűjthető - egyedi fejlesztésű motoros - kisautók teljes kollekciója is megtekinthető. 


A Shell és a LEGO Csoport a Ferrari versenyzés történetének hat egyedülálló és legenigmatikusabb modelljét alkotta meg. A promócióban részt vevő modellek:

 

  • Ferrari F150° Italia – A 2011-es F1™ győztes versenyautó LEGO Csoport által elkészített reprodukciójához Felipe Massa és Fernando Alonso autójának megfelelő festés is tartozik.

 

  • Scuderia Ferrari Truck – Az ismerős szállító-teherautó kulcsfontosságú része a Ferrari csapatnak, amely új megközelítéssel egészíti ki az exkluzív modellautó kollekciót. A vezetőfülke LEGO verzióját gondosan megtervezték, hogy a részletek – lámpák, a hűtő és az elülső rácsok - minél jobban hasonlítsanak az eredetihez.

 

  •  Ferrari 250GT Berlinetta passo corto (SWB) – Egy igazi legenda az autósvilágban – nemcsak az egyik legszebb jármű, amelyet valaha alkottak, de egyben az első tárcsafékes közúti Ferrari is. Jellegzetes kerek fényszórói a LEGO modellautón is tökéletesen érvényesülnek, tükrözve az eredeti autó szépségét.

 

  • Ferrari F40 – Minden idők egyik legismertebb sportkocsija. Klasszikus aerodinamikai formájának és jellegzetes szögletes spoilerének köszönhetően – amelyet a LEGO építőelemek tökéletesen visszaadnak - rögtön felismerhető.

 

  • Ferrari FXX – A Ferrari Enzo legújabb magas teljesítményű versenyautója, egyike a világ legerősebb autóinak. A LEGO verzió fekete színben kapható, amely tükrözi a Ferrari FXX letisztult stílusát.

 

  • Ferrari 458 Italia – Vitathatatlanul a jelenlegi Ferrari kollekció legikonikusabb autója, így természetes volt, hogy bekerül a Shell töltőállomásokon elérhető kollekcióba. A LEGO Csoport mindent megmozgatott, hogy jellegzetes részleteit – a hármas kipufogót, és a multi-LED-es első lámpákat – visszaadja egy autentikus és izgalmas játékot alkotva.

 

További információt a www.shell.hu weboldalon talál.

 


További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>