. Ma Zita napja van.
Bölcsis angol Kaposváron
2013-05-10 21:27:08
Bölcsis angol Kaposváron

Bölcsis angol Kaposváron

Angolóra már 0 éves kortól a Kaposvári Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban. 

 

Köztudott, hogy egy-egy készséget minél fiatalabban kezdünk el fejleszteni annál nagyobb eredmény érhető el felnőtt korra. Nincs ez máshogy a nyelvtanulással sem, ebben segít a szülőknek a kaposvári könyvtár Angol baba-mama klubja. Megnéztük, hogyan tanulnak az ovisok angolul a könyvtárban. A családias hangulatú, jókedvű angolórát láthatólag kedvelik a gyerekek, ahol sok ének és játék mellett sajátíthatják el a nyelvet. De, amit a legjobban vártak az a foglalkozás végi elmaradhatatlan mese. 

 

ovis angol

"Pár éve tartok angolórákat gyerekeknek. Az ötlet a családomból jött, mivel apukám próbált minket németül tanítani és azt tapasztaltam, hogy míg én négy évesen már elutasító voltam ezzel a nyelvvel, addig a kistestvérem - akivel már egész kisbaba korától foglalkoztak németül is - természetesnek vette ezt a nyelvet" - mesélte el lapunknak Zvara Dóra, a klub vezetője. - "A havi egyszeri baba-mama klub ingyenesen látogatható a könyvtárban. Ez inkább kedvcsinálló, a szülők is láthatják hogyan lehet a gyereknek idegen nyelvet tanítani akár otthon is. A Megyei Könyvtár is segítségére tud lenni ebben a szülőnek, hiszen vannnak olyan kölcsönözhető idegen nyelvű könyvek, amik bölcsödés, óvodás korú gyerekeknek szólnak. Ezáltal a gyereknek természetesebb lesz az idegen nyelv is, hiszen játszva és nem tankönyvből tanulja azt. A saját gyerekeimen is tapasztaltam, hogy mivel egész kiskoruk óta foglalkozom velük angolul mára már szinte mindent megértenek és meg is mernek szólalni ezen a nyelven."


Zvara Dóra angolórája ingyenesen látogatható a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban, valamint szeptembertől a Petőfi utcában is lesz Baba-mama angol. 


 

 

Utoljára frissítve: 2013-05-10 21:44:43

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>